Gott nytt år!!

Hej igen :)
Det här blir årets sista inlägg. Om prick 1 timme och 10 minuter är det 2010! Men den här gången firar jag hemma i sthlm istället för Småland :) Det känns faktiskt konstigt att vara hemma på nyår, jag har ju alla mina 14 år varit i Finland på julafton och Småland på nyår... Men det är trevligt här oxå! Jag är fortfarande helt proppmätt efter vår egna femrättersmiddag som jag, Anna och Maria gjort :) Väldigt gott faktiskt! Nä, nu ska jag basta, sen ska jag ut o glo på raketer och dricka champagne :) Så vi ses!
PS: Har ni nåra nyårslöften? Mitt är att jag ska försöka skriva mer på bloggen, men jag vene om jag kmr lyckas! Kramkram! ()

Julledigt

Hej igen
Jag har inte skrivit pa nara dar for att jag ar hos min morfar som inte har internet. Men nu ar jag hos min moster och fick lana deras dator. Men jag kan inte skriva sa mkt iaf, det ar namligen fest pa gang! Jag kmr formodligen inte skriva nage mer forran pa mandag, om ens det... Oj, nu kmr gasterna och jag har inte ens sminkat mig, dags att ga! Men jag tar julledigt nara dar, kram!!

PS. GOD JUL!!!!

Fortsättning följer....

Hejhej
Sorry att jag inte skrivit nåt på mer än en vecka, haft så mkt o göra att jag bara inte orkade!!
Ska skriva vad som hänt denna vecka, kmr knappt ihåg förra veckan!
Måndag 14/12: Vaknar typ halv sju, fixar mig o åker till Orminge Centrum för att byta buss, träffar alla klasskompisar där, åker till lilla scen på Dieselverkstaden och vi börjar fixa scenen samt kläder och smink. Första föreställningen är klockan 19:00 så vi har ganska många och långa håltimmar, så vi går runt lite i Sickla. När vi tröttnat går vi tillbaka till lilla scen och sminkar oss ännu mer och byter om. Klockan 18:50 är det insläpp för publiken, dvs några föräldrar och lite släkt. Det går hur bra som helst när vi spelar, någon missade här och där, men det gick bra ändå. 20:00 är det slut och jag åker hem och äter och sen lägger jag mig tidigt.
Tisdag 15/12: Vaknar av väckarklockan halv sex, sätter på snooze, om igen och om igen, till slut är klockan 20 över 7 när pappa kmr in och skakar mig. Jag flyger upp och fixar mig på rekordtid och hinner med bussen!! Helt otroligt! Första föreställningen börjar 09:30, går bra, sen e det lunch i 2 timmar och sen föreställning vid 1, håltimme 3 timmar och föreställning 19:00. Supertrött när jag kmr hem så jag lägger mig tidigt nu oxå.
Nu måste jag äta och fixa granen, sen kmr onsdag, torsdag och fredag in!! POK!

snart jul

Hej alla glada, ni andra kan dra!
Bara liiite sen uppdaterning... men nu kom den :) Har egentligen slöjd just nu, men jag och resten av "Clara-gänget" skulle öva på scenerna, men ingen orkade så vi har typ 2 timmars håltimme. JÄTTEKUL!! not... men aja :P Så nu passade jag på att sätta mig framför datorn. Jag hade hoppats på att kunna åka till forum idag, men min mens verkar ha andra planer. Ont i  magen och huvudet, inte bra. Nu känns det som att jag bara skriver en massa ointressant skit. Men vem bryr sig?! Nä, nu orkar jag inte skriva mer, ses nästa gång! 

TÄVLING!!!

”Jag är med och tävlar i Carolinas Julkalender om ett presentkort på 500 kr hos Wishdesign!  Var med och tävla du också!”




onsdag den andra december

Heej :)
Sry att jag inte skrev nåt igår, jag va nämligen lite trött så jag somnade klockan sju och vakade inte förrän imorse, dessutom för sent!! Så jag blev lite försenad... Men vi hade NO med Paula, som bara säger Hej Linnéa och skriver typ inte ens upp. Så jag hade tur ;) På NO:n skulle vi klippa ut sju pappersbitar och göra en massa former med dem, och det va faktiskt skitsvårt, men jag klarade det iaf :P Efter NO:n skulle alla tjejer till ungdomsmottagningen i Nacka Forum, och vi pratade om "allt möjligt"... Efter det bestämde vi oss för att äta, så alla började gå mot Taco Bar och Burger King, men så kom Rufus på att hon glömt sitt GAMEBOY (hon e lite... annorlunda...) så hon och jag gick tillbaka och hämtade det. När vi kom ner igen hade typ alla redan ätit, så de skulle åka hem. Så jag, Rufus, Rosanna och Erica åt ensamma, aningen för länge så vi missade bussen. Så vi tog en annan buss till slussen och bytte där, och vi ockuperade hela baksätet... När vi till slut kom fram var vi en halvtimme sena, så vi halvsprang till gympasalen. Krille delade in oss i grupper och vi skulle hitta på en dans till en liten del av en låt, som till slut skulle läggas ihop och blev sedan en hel dans. Efter det skulle vi ha drama, och vi övade stenhårt. Sen slutade vi, och jag åkte hem. Och nu sitter jag här. Det var nog allt...
Kram!!
PS: Har ni det lika vackert som vi i Nacka?? Med solsken och frost så det blir superfina naturbilder!! Ska äta mellis och sen ut med kameran!! :D
RSS 2.0